Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του LG G5

Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στο Reddit το απόγευμα της Τετάρτης, τότε το επόμενο flagship smartphone της LG (LG G5) έρχεται με μεταλλικό πλαίσιο, οθόνη QHD 5.3 ιντσών και κύρια κάμερα Dual-Sensor (16ΜΡ και 8ΜΡ) με Laser Focus. Η ίδια πηγή αναφέρει επίσης ότι το νέο smartphone είναι εξοπλισμένο με δεύτερη κάμερα 8MP, τετραπύρηνο επεξεργαστή 64-bit Snapdragon 820, μνήμη RAM 3GB, USB-C, IR blaster, υποδοχή για κάρτες microSD και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πλήκτρο ενεργοποίησης.



Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για ανακοίνωση του LG G5 τον ερχόμενο Φεβρουάριο ή τον Απρίλιο. Όπως και να έχει, όλο και κάτι θα έχει να μας αποκαλύψει η κορεατική εταιρεία το επόμενο έτος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Snake Eater
    • για μπαταρια ειπαν τιποτα??μαλλον οχι...Εχουν καταντησει τα κινητα(και κυριως οι ναυρχιδες) να ειναι σαν να εχεις μια Ferrari με 2 λιτρα βενζινη καθε φορα που βγαινεις εξω...

*