Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν φωτογραφίες και specs για το HTC M9

Ακολουθώντας κατά… γράμμα τη διαδικασία διαρροής πληροφοριών πριν την μεγάλη αποκάλυψη συσκευών της HTC, η αγορά έφερε στο προσκήνιο στοιχεία και εικόνες από το HTC M9, το φετινό σημαντικό μοντέλο της γνωστής εταιρείας. Η αποκάλυψή του ήταν προγραμματισμένη να γίνει πριν ανοίξουν οι πύλες του Mobile World Congress (την επόμενη εβδομάδα), ωστόσο η ιστοσελίδα MobileGeeks έφερε αρκετά στοιχεία στο φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, επιβεβαιώνεται η ονομασία HTC M9, ενώ η τιμή που θα διατίθεται στην αγορά της Γερμανίας (και της Ευρώπης) ξεκινάει από τα €749. Στα έγγραφα που διέρρευσαν φαίνονται και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, στο εσωτερικό της οποίας συναντάμε έναν octa-core Snapdragon 810 στα 2GHz, 3GB μνήμης RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου (επεκτάσιμου μέσω microSD καρτών). H UltraPixel camera μεταφέρθηκε στο μπροστινό τμήμα της συσκευής, ενώ στο πίσω συναντάμε πλέον μία με αισθητήρα 20MP και ένα module που εξέχει ελάχιστα από το σώμα.


Στα του software, η συσκευή θα κυκλοφορήσει με το Android 5.0, ενώ οι φίλοι της εταιρείας θα βρουν και το Sense 7 software skin. Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν μαρτυρούν δύο χρώματα για το HTC M9, ένα που αναμειγνύει χρυσό και ασημί και ένα στο κλασικό μεταλλικό γκρι. Τα BoomSound ηχεία παραμένουν στα γνωστά σημεία, ενώ η οθόνη θα έχει διαγώνιο 5 ιντσών και ανάλυση 1080p. Περισσότερα, τις επόμενες μέρες. Μέχρι τότε, δείτε όλες τις σχετικές φωτογραφίες που διέρρευσαν.












 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • bahamut zero
    • ε οχι ρε συ htc.. ελπιζω να μην ειναι ετσι. Τριτη συνεχομενη χρονια ιδιο design? Παραπάει..
      επισης τα navigation keys γιατι ειναι ετσι?

    • Dural
    • θα συμφωνήσω με τον bahamut για το design. Ελπίζω να ισχύει το 20MP στην βασική κάμερα, το ανέκδοτο με τα ultrapixel πρέπει να σταματήσει επιτέλους

*