Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε το Samsung Galaxy Watch Active 2

*
Βρισκόμαστε λίγες εβδομάδες πριν το Unpacked Event που έχει ανακοινώσει η Samsung και η πρώτη επίσημη εικόνα του Samsung Galaxy Watch Active 2 έκανε ήδη την εμφάνισή της. Η εν λόγω έκδοση φημολογείται εδώ και αρκετό καιρό και πλέον έχουμε ξεκάθαρη εικόνα του πως θα είναι εξωτερικά. Θυμίζει αρκετά το πρώτο Watch Active και μένει να μάθουμε περισσότερα για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά και τους αισθητήρες που θα φέρει στις 7 Αυγούστου, όταν θα γνωρίσουμε και τα Samsung Galaxy Note 10 και Samsung Galaxy Note 10+.

Σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, το Samsung Galaxy Watch Active 2 φαίνεται πως θα έρθει με μεταλλικό λουράκι και οι φήμες αναφέρουν πως θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις (40mm και 44mm), 3 διαφορετικά χρώματα και σε μοντέλο WiFi only και LTE.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*