Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή: Έτσι θα είναι το Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S30, αποκάλυψη τον Ιανουάριο

*
Όπως φαίνεται, τα μεγάλα camera bumps θα παραμείνουν και στη σειρά Samsung Galaxy S21 ή Samsung Galaxy S30, σύμφωνα με διαρροή που αποκαλύπτει κάποιες πρώτες εικόνες. OnLeaks και Pigtou έφεραν στη δημοσιότητα κάποια renders που έχουν σχεδιαστεί βάσει των πληροφοριών που έχουν μέχρι στιγμής για τις επερχόμενες συσκευές της κορεατικής εταιρείας.



To setup των καμερών έχει μεταφερθεί στο επάνω αριστερά τμήμα σε μια νέας μορφής bump, ενώ όλες οι εκδόσεις θα έχουν 3 κάμερες.



Η standard έκδοση θα έχει οθόνη διαγωνίου 6.2 ιντσών με την κλασική punch-hole selfie camera, ενώ η Ultra έκδοση θα κινείται ανάμεσα στις 6.7 και 6.9 ίντσες και θα συνοδεύεται και από ένα S-Pen Stylus. Το OnLeaks αναφέρει μάλιστα πως η αποκάλυψη της νέας σειράς S θα γίνει μέσα στον Ιανουάριο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*