Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκτός Apple ο άνθρωπος που προειδοποίησε τον Steve Jobs για το Antennagate

*
Το Antennagate με το iPhone 4 ήταν ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετώπισε η Apple και πλέον δεν βρίσκεται στο εσωτερικό της και ο άνθρωπος που είχε προειδοποιήσει σχετικά τον Steve Jobs. Για την ιστορία, το iPhone 4 κυκλοφόρησε με ένα πρόβλημα στο σχεδιασμό, αφού αν ο χρήστης κρατούσε το τηλέφωνο με τον παραδοσιακό τρόπο, η συσκευή «έριχνε» τις κλήσεις. Όπως αποκαλύπτεται από media που καλύπτουν τα της αμερικανικής εταιρείας, ο αντιπρόεδρος της εταιρείας στα του engineering και της ασύρματης επικοινωνίας, Ruben Caballero, αποχώρησε. Σύμφωνα με τα όσα γράφονται, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η προσπάθειες της Apple να δημιουργήσει το δικό της 5G modem και οι σχετικές ανακατατάξεις και αποφάσεις στο εσωτερικό της. Σύμφωνα με το Reuters, o Caballero μπορεί να έχασε τον ηγετικό του ρόλο τον Ιανουάριο, ενώ τον Φεβρουάριο η εταιρεία αποφάσισε να εντάξει έναν γνώστη της αγοράς του 5G από την Intel στο δυναμικό της. Όπως σημειώνεται και στο LinkedIn profile του Ruben Caballero, εργάστηκε στην Apple για 14 χρόνια και μέσα σε αυτήν την περίοδο δοκίμασε όλα τα τμήματα ασύρματης επικοινωνίας που βρέθηκαν στο εσωτερικό οποιασδήποτε συσκευής της εταιρείας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*