Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εντυπωσιακά τα νούμερα πωλήσεων για τη Huawei P30 Series!

*
Μπορεί η Huawei να μην περνάει και την πιο ευχάριστη περίοδό της, τα εντυπωσιακά μοντέλα της Huawei P30 Series πάντως τα πηγαίνουν περίφημα. Όπως ανακοινώθηκε στο πλαίσιο του Global Device Summit στη Σαγκάη από τον πρόεδρο του τμήματος συσκευών κινητής τηλεφωνίας, Kevin Ho, μέχρι τις 30 Μαΐου έχουν πουληθεί περί τα 100 εκατομμύρια συσκευές.

Μάλιστα, η Huawei P30 Series έφτασε τα 10 εκ. πωληθέντα smartphones μέσα στις πρώτες 85 μέρες από την διάθεση των πρώτων μοντέλων. Μάλιστα, ο αριθμός αυτός επετεύχθη 62 μέρες πιο σύντομα απ’ ότι χρειάστηκε η Huawei P20 Series.


Η κινεζική εταιρεία έχει επενδύσει πάνω από 61 δισεκατομμύρια ευρώ την τελευταία δεκαετία για να εξελίξει τα προϊόντα και τις τεχνολογίες της και όπως φαίνεται, η πορεία αυτή θα συνεχιστεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*