Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημη ανάκληση συσκευών για το Samsung Galaxy Note 7

Μετά τις χθεσινές αναφορές για διακοπή παραγωγής του Samsung Galaxy Note 7, ήρθε και η επίσημη ανάκληση συσκευών από την εταιρία. Παρόλο που η λέξη “ανάκληση” δεν χρησιμοποιήθηκε στην επίσημη ανακοίνωση, η Samsung ζητά από τον κόσμο να μην αγοράσει τη συσκευή και σε όσους το έχουν ήδη κάνει, να την απενεργοποιήσουν άμεσα και να επιστρέψουν τη συσκευή τους στο κατάστημα που την προμηθεύτηκαν. Η ανάκληση ισχύει για όλες τις παρτίδες (την αρχική προβληματική και τη δεύτερη που υποτίθεται πως βελτίωσε την κατάσταση). Μένει να δούμε που θα σταματήσει τελικά όλη αυτή η κατάσταση. Τελικώς όμως, η Samsung ανακοίνωσε πως η παραγωγή του Galaxy Note 7 σταματά οριστικά μετά τα τόσα προβλήματα. Εξακολουθεί να συστήνει στους καταναλωτές να “ξεφορτωθούν” τη συσκευή επιστρέφοντάς την και αντικαθιστώντας τη με κάποια άλλη.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Nicholas
    • Τα έκανε σκ@@@@ η Samsung αυτή τη φορά!
      Κρίμα!
      Λογικά δεν έκαναν κανέναν ουσιαστικό έλεγχο πριν το κυκλοφορίσουν στην αγορά.

*