Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημη αποκάλυψη των Xperia Z5, Xperia Z5 Compact και Z5 premium

Η Sony αποκάλυψε και επίσημα τα νέας γενιάς smartphones Xperia Z5 και Xperia Z5 Compact και το πρώτο παγκοσμίως 4K smartphone Xperia Z5 Premium. Τα νέα Xperia ενσωματώνουν το νέο μεγάλο αισθητήρα εικόνας της Sony 1/2.3 Exmor RS για κινητά τηλέφωνα, ανάλυσης 23MP, φακό F2.0 G και νέους εναλλάξιμους φακούς τεχνολογίας "α" της Sony. Όπως αναφέρει η εταιρεία, η κάμερα διαθέτει τη γρηγορότερη αυτόματη εστίαση από οποιοδήποτε άλλο smartphone, με ταχύτητα μόλις 0.03 δευτερολέπτων.

Το Xperia Z5 διαθέτει ξεχωριστή σχεδίαση από μεταλλικό σκελετό και γυαλί με αμμοβολή στο πίσω μέρος, ενώ είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη σύμφωνα με τα πρότυπα IP65/68. Ακόμη, και τα τρία μοντέλα Z5 ενσωματώνουν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι και συγκεκριμένα στη θέση του πλήκτρου “power” (και με υποστήριξη FIDO για τις διαδικτυακές υπηρεσίες πληρωμών), ενώ, όσον αφορά στο Xperia Z5, έρχεται με οθόνη 5.2 ιντσών ανάλυσης 1920x1080 MP, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810, GPU Adreno 430, 3GB RAM, 32GB εσωτερική μνήμη (με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD), μπαταρία 2.900mAh, 4G LTE, και λειτουργικό Android στην έκδοση 5.1.1 Lollipop. Η συσκευή αναμένεται σε τέσσερις χρωματικές επιλογές και συγκεκριμένα σε λευκό, μαύρο, χρυσό και πράσινο.

Όσον αφορά στις άλλες δύο εκδόσεις του Xperia Z5, το -πιο μικρό- Xperia Z5 Compact έρχεται με οθόνη 4.6 ιντσών ανάλυσης 720p, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810, 2GB RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου, μπαταρία 2.700mAh, ανοικτή θύρα USB, υποστήριξη 4G LTE, ενώ θα διατεθεί σε μαύρο, άσπρο, κίτρινο και κοραλί χρώμα.



Το Xperia Z5 Premium έρχεται με οθόνη 5.5 ιντσών 4K Triluminos με 801ppi pixel density και IPS. Επιπλέον, εκτός από την εντυπωσιακή οθόνη, η “premium” πρόταση της Sony έρχεται με επεξεργαστή Snapdragon 810, 32GB επεκτάσιμη εσωτερική μνήμη (έως 200GB), 3GB RAM, κάμερα 23MP με υποστήριξη εγγραφής βίντεο 4K και τεχνολογία SteadyShot, εμπρόσθια κάμερα 5MP, μπαταρία 3430mAh, ενώ αναμένεται να διατεθεί σε ασημί, χρυσό και μαύρο.



Τα Xperia Z5 και Z5 Compact θα είναι παγκοσμίως διαθέσιμα από τον Οκτώβριο του 2015, ενώ το Xperia Z5 Premium από το Νοέμβριο του 2015. Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι τα Xperia Z5 και Xperia Z5 Premium θα είναι διαθέσιμα σε εκδόσεις Single SIM και σε Dual SIM.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • JChris
    • Z5 Premium απλά μοναδικό..Κάτι άκουσα για τιμή στα 850..Μόλις πέσει κανένα 200αρι, σίγουρα θα το πάρω!

*