Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επί πληρωμή η αναβάθμιση των πειρατικών Windows

Οι χρήστες που διαθέτουν πειρατικά αντίγραφα των Windows θα πρέπει -τελικά- να πληρώσουν αν θέλουν να αναβαθμίσουν σε Windows 10, σύμφωνα με την Microsoft. Φαίνεται πως η αμερικανική εταιρεία θέλει να βάλει τέλος στην σύγχυση που είχε προκαλέσει η δήλωση του Terry Myerson (Windows chief) τον περασμένο Μάρτιο, ο οποίος φέρεται να σημείωσε πως η προσφορά (δωρεάν αναβάθμισης) θα ισχύει και για τους… «πειρατές». Η Microsoft μέχρι σήμερα δεν είχε ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο ζήτημα και ύστερα από μια σειρά αόριστων δηλώσεων και ανακοινώσεων, βάζει τα πράγματα στη θέση τους.



Ωστόσο, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει «πολύ ελκυστικά πακέτα αναβάθμισης» που θα επιτρέψουν στους χρήστες πειρατικών αντιτύπων να αναβαθμίσουν σε αυθεντικά Windows 10. Για την ώρα δεν έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες και ίσως γίνουμε σοφότεροι όταν και ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία διάθεσης των Windows 10. Προς το παρόν, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι το νέο λειτουργικό αναμένεται αυτό το καλοκαίρι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*