Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Acer αποκάλυψε το πρώτο Windows 10 smartphone της

Το πρώτο Windows 10 smartphone της Acer είναι γεγονός και αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα. Ο λόγος για το Acer Liquid Jade Primo, το οποίο έρχεται με οθόνη AMOLED στις 5.5 ίντσες (ανάλυσης 1920 x 1080 pixels), επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 808, 3GB RAM, 32GB εσωτερική μνήμη και υποστήριξη Windows Continuum για smartphones, το οποίο επιτρέπει στον χρήστη να συνδέσει εξωτερικό πληκτρολόγιο, ποντίκι και οθόνη για χρήση του τηλεφώνου ως επιτραπέζιο υπολογιστή. Όπως και τα Lumia 950 και Lumia 950 XL της Microsoft, το Liquid Jade Primo διαθέτει θύρα USB Type-C, ενώ η Acer θα προσφέρει επιλογή αγοράς μαζί με Display Dock για σύνδεση των περιφερειακών με ένα μόνο καλώδιο.

Το νέο Windows 10 smartphone είναι επίσης εξοπλισμένο με πίσω κάμερα 21MP, ενώ μπροστά διαθέτει κάμερα ευρείας γωνίας στα 8MP. Επιπρόσθετα, υποστηρίζει 802.11ac WiFi και 4G LTE. Τέλος, το Acer Liquid Jade Primo αναμένεται στις περιοχές ΕΜΕΑ (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική) με τιμή από €569.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*