Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Google γίνεται…Alphabet

Αλλάζει οργανωτική δομή η Google όπως ανακοίνωσε ο Larry Page. Ουσιαστικά δημιουργείται ένας νέος οργανισμός ονόματι Alphabet. Η Google και κάθε άλλη εταιρεία που ανήκει στην Google θα μετατραπεί σε θυγατρική της Alphabet, άρα θα εξαρτάται από τη νέα δομή, αλλά θα λειτουργεί πιο αυτόνομα. Αυτό θα δώσει την ευκαιρία στους ιθύνοντες να μετατρέψουν σε ξεχωριστές εταιρείες διάφορες δραστηριότητες της μέχρι τώρα Google, με σκοπό να λειτουργούν, τελικά, πιο ευέλικτα.



Οι ιδρυτές της εταιρείας, Larry Page και Sergei Brin παραμένουν στο τιμόνι, αλλά CEO της Alphabet θα αναλάβει ο Sundar Pichai. Περιμένουμε να δούμε πολλές υπηρεσίες να “σπάνε” σε ξεχωριστές εταιρείες με τη δική τους διοίκηση και ξεχωριστά οικονομικά αποτελέσματα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*