Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Huawei περνάει στην αντεπίθεση μετά το εμπάργκο

*
Η Huawei δέχεται ασταμάτητα πόλεμο από τις ΗΠΑ και την αμερικανική κυβέρνηση και μετά το εμπάργκο της Google και άλλων εταιρειών, αποφάσισε να πάρει θέση και να περάσει στην αντεπίθεση. Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, η κινεζική εταιρεία ανακοίνωσε πως προσφεύγει στα αμερικανικά δικαστήρια ώστε να σταματήσει τον «παράνομο αποκλεισμό» της.

Η στρατηγική που θα ακολουθήσει πάνω σε αυτό το δρόμο είναι πως δεν υπάρχουν στοιχεία και δίκη και πως κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται από το αμερικανικό σύνταγμα.


Η ακρόαση έχει οριστεί για τις 19 Σεπτεμβρίου και μέχρι τότε μπορείτε να δείτε τη δήλωση του νομικού εκπροσώπου της εταιρείας μέσα από το παρακάτω video.



Μία νίκη, πάντως, στον πόλεμο που δέχτηκε η Huawei πέτυχε ήδη, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ιστοσελίδων του εξωτερικού, το SD Association άλλαξε γνώμη για τον αποκλεισμό της εταιρείας και έτσι θα συνεχίσει να μπορεί να χρησιμοποιεί αποθηκευτικά μέσα microSD στα μελλοντικά της προϊόντα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*