Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Intel ανακοίνωσε τον επεξεργαστή Intel Core M

Η Intel αποκάλυψε κατά την διάρκεια της φετινής IFA το νέο επεξεργαστή Intel Core M, ο οποίος θα δώσει ισχύ σε νέες συσκευές 2 σε 1 διαφόρων κατασκευαστών όπως είναι οι Acer, ASUS, Dell, HP, Lenovo και Toshiba. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά η εταιρεία, ο Intel Core M προσφέρει εκπληκτικές επιδόσεις και αυτονομία μπαταρίας για τις πιο λεπτές (χωρίς ανεμιστήρα) συσκευές 2 σε 1, μιας και πρόκειται για τον πιο αποδοτικό ενεργειακά επεξεργαστή στην ιστορία της Intel.

Συγκεκριμένα, η συσκευασία του επεξεργαστή είναι κατά 50% μικρότερη και με επίπεδο κατανάλωσης στα 4.5 watts, έχει 60% χαμηλότερη θερμική ισχύ από την προηγούμενη γενιά, κάτι που επιτρέπει στους κατασκευαστές OEM να σχεδιάσουν λεπτότερα συστήματα, με πάχος μικρότερο από 9 χιλιοστά. Σημειώνεται, τέλος, ότι οι εν λόγω συσκευές (ο οποίες θα ενσωματώνουν τον Intel Core M) αναμένονται να τοποθετηθούν στα ράφια των καταστημάτων τα Χριστούγεννα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*