Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft αποχαιρετά τα Windows Vista

*
Σχεδόν πριν από 10 χρόνια τα Windows Vista έκαναν το ντεμπούτο τους στην αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών, με την Microsoft τα τερματίζει πλέον την υποστήριξή τους. Αυτό σημαίνει πως οι χρήστες του συγκεκριμένου λογισμικού θα πρέπει να μεταβούν σε μια πιο πρόσφατη έκδοση των Windows προκειμένου να συνεχίσουν απροβλημάτιστα την ενασχόλησή τους με τον υπολογιστή τους. Έφτασε το τέλος μιας εποχής για ένα λειτουργικό σύστημα που κυκλοφόρησε κάπως αργά στην αγορά και δέχτηκε την αρνητική κριτική του κοινού. Η Microsoft είχε κάποιες φιλόδοξες ιδέες για τα Windows Vista, συμπεριλαμβανομένου του WinFS, που δεν καρποφόρησαν και ανάγκασαν τον κολοσσό να μεταβεί στη δημιουργία άλλων λειτουργικών πιο σταθερών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*