Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony αγοράζει τον τομέα αισθητήρων εικόνας της Toshiba

Η Sony ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η εξαγορά ενός επιχειρηματικού τομέα της Toshiba που αφορά τους αισθητήρες εικόνας, έναντι 155 εκατομμυρίων δολαρίων. Συμφωνά με την ιαπωνική εταιρεία, έως τις 31 Μαρτίου 2016, όποτε και τελειώνει το τρέχον οικονομικό έτος, θα έχει ολοκληρωθεί η μεταφορά των εργαζομένων, του υλικού αλλά και ολόκληρου του εργοστασίου της Toshiba που έχει να κάνει με αισθητήρες εικόνας.

Η αγορά αφορά έναν από τους λίγους τομείς πλέον που η Sony έχει ξεκάθαρο κέρδος, καθώς μπορεί τα κινητά της τηλέφωνα να μην σημειώνουν υψηλές πωλήσεις, όμως εταιρείες όπως η Apple, η Google και η Xiaomi χρησιμοποιούν δικούς της αισθητήρες στα τηλέφωνά τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Volga
    • Από τότε που άφησε πίσω την Ericsson, τα κινητά της έγιναν απίστευτα. Τέλεια κατασκευή, smooth υλοποίηση του android και απίστευτα καλούδια σε software και διαγωνισμούς μέσω του Xperia Lounge.

      Από έναν τρισευτυχισμένο κάτοχο Xperia Z2

    • Scott_Pilgrim
    • Εγώ πάντως με το SP μου δεν ήμουν και τόσο ευχαριστημένος. Πήδηξα ξανά σε iphone και όλα εντάξει. Aν έχουν κέρδη με αυτή τη κίνηση γιατί όχι;

*