Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερούν τα νέα iPhone στην Ελλάδα

Σύμφωνα με δημοσίευμα του site της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», η επίσημη διάθεση των iPhone 6 και iPhone 6 Plus στην ελληνική αγορά μεταφέρθηκε για τις 31 Οκτωβρίου, λόγω αυξημένης ζήτησης στις χώρες του εξωτερικού. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι η κυκλοφορία των συσκευών στη χώρα μας θα καθυστερήσει κατά μία εβδομάδα, μιας και η αναμενόμενη -μέχρι σήμερα- ημερομηνία ήταν η 24η Οκτωβρίου.



Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι το νέο iPhone κυκλοφορεί ήδη σε περισσότερες από 20 χώρες σε όλο τον πλανήτη, ενώ στις 17 του μήνα αναμένεται να διατεθεί και στην Κίνα, όπου σύμφωνα με δημοσιεύματα από Μέσα του εξωτερικού, η ζήτηση είναι αρκετά μεγάλη. Τέλος, αν και η Apple δεν έχει ανακοινώσει νεότερα στοιχεία σχετικά με τις πωλήσεις του iPhone 6, εκτιμάται ότι έχουν πουληθεί συνολικά, πάνω από 21 εκατομμύρια συσκευές μέχρι στιγμής.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
20 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
      • RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ ()
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    FOLLOWERS ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • RODIFIRE
    • εγώ έχω μια απορία
      φυσικά δεν είμαι hater μην παρεξηγηθώ
      μετά από όλα αυτά που λένε στο Internet για το iphone 6 plus, που λυγίζει τόσο πολύ ακόμα και στην τσέπη, προσαρμόζεται στο σώμα σου και δεν επαναφέρει και γενικά όλο αυτό το βούκινο (που μάλλον δεν είναι στα κανονικά iphone 6 μάλλον είναι τόσο γερά όσο τα προηγούμενα) ποιος κύριος Ελληνας (που υπάρχει κρίση και που είδαμε χιλιάδες βίντεο πριν αγοράσουμε) θα αγοράσει ένα Iphone 6 plus? σε τέτοια τιμή? και αν αγοράσει δεν θα είναι χαζομάρα? μιας και ξέρει ότι θα του "τσαλακώνεται"?

    • ZazzyJr13
    • κριμα για τους ελληνες καταναλωτες που θα καθηστερηση η ελευση του νεου iphone των 700 ευρω..λεφτα δεν εχουμε στην τσεπι μας και στην ποζερια ειμαστε πρωτοι..αναγνωριζω οτι τις λειτουργιες του της εκμεταλλεύονται το 10% των κατοχων..
      οπως λεει και ο λαος καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα...οπως επισης οσα δεν πιανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια..

    • Whitey
    • @RODIFIRE, ρώτα την Apple που αυξάνει την παραγωγή του Plus που λυγίζει και όχι του απλού.

      Όσο για τα σχόλια περί χρημάτων....

    • Whitey
    • @ZazzyJr13, Για τα σχόλια για τα χρήματα; Συγγνώμη κιόλας, αλλά δεν τα πήραν από την τσέπη σου. Τώρα αν τα αγοράζουν στα τυφλά ή όχι είναι δικό τους θέμα.

      Αν πάλι λες για την συσκευή, μόνο το iPhone 6 Plus λυγίζει και όχι το απλό, κάτι που δεν φαίνεται να τους εμποδίζει να ρίξουν μεγαλύτερο βάρος της παραγωγής εκεί: http://www.macrumors.com/2014/10/07/iphone-6-plus-production/

    • ZazzyJr13
    • προφανως και δεν τα παιρνουν απ την τσεπη μου και ουτε προκειται για το συγκεκριμενο προιον...με ενδιαφερει η τιμη για να παρω μια αποφαση..
      π.χ. επειδη και η ειδηση βγηκε για το manager σημερα θα μου ζητησουν 40-50 ευρω..ξερω απο τωρα οτι αυτο το προιον θα με κρατησει απασχολημενο για 1 χρονο οποτε στη ζυγαρια μου..ειναι ευκολη η αποφαση για αγορα..

    • Sephiroth
    • Το κινητό είναι μια συσκευή που αγοράζεται με ορίζοντα 2ετίας-3ετίας. Σε αυτούς τους μήνες, κάποιος που θέλει να αξιοποιήσει το smartphone του θα το κάνει. Σε επίπεδο επαγγελματικής χρήσης, ένα καλό κινητό βγάζει και δουλειά. Ο καθένας απλά κρίνει για την τσέπη του αν αξίζει μια τέτοια επένδυση ή όχι. Άλλοι αγοράζουν κάθε χρόνο κινητό των 150 ευρώ, άλλοι κάθε χρόνο των 900 (ευρώ). Όπου φτάνει η τσέπη καθενός, αυτός είναι ο βασικός κανόνας.

    • Whitey
    • Από την λογική του "αλλάζω κινητό κάθε χρόνο" και σκάω 100-200 ευρώ για κάθε συσκευή που μετά από μερικούς μήνες "κολλάει", αξίζει να δώσεις 500-550 σε ένα Skroutzομάγαζο και να σου κρατήσει 3-4 χρόνια για πλάκα και χωρίς προβλήματα. Με αυτή την λογική το υποστηρίζω. Δεν λέω πως δεν είναι over-priced, αλλά ούτε πως δεν αξίζει.

    • ZazzyJr13
    • γνωριζω τουλαχιστον 10 ατομα τα οποια πουλαν το παλιο τους για να παρουν το καινουργιο..και ας μην παραδεχονται πως το κανουν για ποζερια..τα ιδια ατομα ελεγαν πως οταν βγηκαν τα φθηνα iphone τωρα θα εχει και η κουτση Μαρια..στο μυαλο μου πλεον εχει δημιουργηθει αυτη η αποψη..και ειμαι σιγουρος πως δεν ειναι μονο οι 10 φιλοι και γνωστοι αλλα και πολλοι αλλοι..

      οι δε πλουσιοι για να το κανουν ακομα πιο γαμαουα βαζουν και κανα διαμαντακι η χρυσή προσοψη..

      Τεσπα σιγουρα υπαρχουν και οι επαγγελματιες που τους ειναι πραγματικα χρησιμο...το οποιο θα τους διευκολυνει στη δουλεια τους και θα ειναι πιο αποδοτικοι και κερδοφοροι...με αυτους ναι!!! συμφωνω 101%

      Υ.Γ1εγω ενα ταπεινο google nexus 3 (μεταχειρισμενο) και μια χαρα την κανει τη δουλεια του..αν ειχα iphone παλι την ιδια χρηση θα εκανα μονο που το ταμειο θα ηταν συγκριτικα μικροτερο..
      Υ.Γ2 Να με συγχωρειται που κοιταω τοσο πολυ την τιμη αλλα δυστυχως σε αυτη την κατασταση φτασαμε..
      Υ.Γ3 Οσοι θα νοιωθουν καλυτερα στην ψυχολογια τους με ενα iphone στην τσέπη ας το παρουν και να αφησουν και μπουρμπουαρ στον πωλητη..

    • Whitey
    • Δεν βγήκαν ποτέ φθηνά iPhone.
      Μήπως αντί για χρυσή πρόσοψη εννοείς το χρώμα; (που είναι ΧΡΩΜΑ, όχι πραγματικός χρυσός).
      Δεν είναι μόνο για επαγγελματίες, είναι εύχρηστο και "noob-friendly" για απλούς χρήστες.
      Μεταχειρισμένα όλα μπορείς να τα πάρεις πιο φθηνά.
      Δεν έχεις άδικο που κοιτάς την τιμή.

    • ZazzyJr13
    • @whitey
      εχεις δικιο ποτε δεν βγηκαν...ηταν τοτε με το τζερτζελο 5c και 5s
      πλατιασα και ξεφυγα λιγο απ αυτο που αρχικα σκεφτομουν..
      αυτο εχει να κανει με την ικανοποιηση που σου προσφερει ενα προιον
      απλα ικανοιποιηση ενας χρηστης μπορει να νοιωσει ειτε με το οτι ειναι εύχρηστο γρηγορο και user-friendly, ειτε αν στο μυαλο του/της ανεβαινει ψυχολογικα (για 1002 λογους) ειτε για τις επαγγελματικες του χρησεις.

      Η ικανοποιηση ειναι αμεσα συνδεδεμενη με την τιμη

    • nfs_maniac
    • Εγώ πάλι ρε παίδες, δεν μπορώ να καταλάβω την τσίχλα που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι περι εφέ και μούρης...Πώς στο %$@$%^ γίνεται να πουλήσεις μούρη με ενα κινητό? Πας στην καφετέρια, το αφήνεις στο τραπεζάκι.....και? Έρχεται η σερβιτόρα και σου δίνει τον αριθμό της? Οι περαστικοί σου μοιράζουν 50ευρα? Πως ακριβώς γίνεται? Πείτε μου αν κανείς εχει βγάλει γκόμενα μοστράροντας iphone, γιατί κρίμα είναι να το έχω και να μην ξέρω πως γίνεται!

    • ZazzyJr13
    • να ξηγουμαι να μην παρεξηγουμαι...η apple με το μαρκκετινγκ της και την τιμη του το εχει κανει προιον για λιγους..οκ κανενα προβλημα..απο κει και περα οι καταναλωτες για να μεγαλωσουν την ικανοποιηση τους το εκαναν ελιτιστικο προιον..+ το i OS που το τρεχει μονο η apple..

      μην μου πεις οτι δεν εχεις δει smart phone wars και οχι μονο console wars..

      επισης οι χαζογκομενες βλεπουν το iphone σαν κοσμημα και φωτογραφικη μηχανη..

      τωρα δεν ξερω πως θα βγαλεις γκομενα...ισως κανοντας δωρο τη συσκευη σου? :)

    • RODIFIRE
    • @Whitey πάλι η ίδια απορία είναι εφόσον έχουν δείξει τόσα βίντεο για το iphone 6 πως μπορεί ο κόσμος και το ρισκάρει? και γιατί εξακολουθεί να παίρνει ένα κινητό που τσαλακώνεται ποιο εύκολα και από κινεζικό?

    • RODIFIRE
    • συγνώμη φίλε raysod άλλα πραγματικά η απάντηση σου είναι ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ άλλα τέλος πάντων ;) τα θαυμάζω και τα καμαρώνω τα Iphone για την μέχρι πριν αντοχή και σταθερότητα τους άλλα πότε δεν θα αγοράσω ένα και πάμφθηνο να είναι γιατί είναι ιδιότροπα για τα γούστα μου όμως το ότι δεν θα τα αγοράσω δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να πω την απορία μου και να περιμένω μια αξιόλογη απάντηση πέρα από της (επί χρονιά) χαζές απαντήσεις μην το αγοράζεις και τέτοια οκ τώρα είσαι μάγκας που "απάντησες" στην απορία μου ;)

    • Sephiroth
    • @raysod συμφωνώ απόλυτα. Ακόμη και μικρότερης διαγωνίου κινητά δεν τα πετάς έτσι σε μια τσέπη ούτε κάθεσαι πάνω τους (ούτε από λάθος σου). Δεν έχω βάλει ΠΟΤΕ κινητό στην κωλότσεπη, δηλαδή έλεος. Τσεπούλα πλάι και όταν κάθομαι, το αφαιρώ. Συμβιβάστηκα με αυτή την ιδέα από τότε που πήγα σε μεγάλο κινητό (Note 3, LG G Flex) και τώρα με το 6 Plus θα ρίχνω την ίδια προσοχή. Δεν μπορώ να καταλάβω το ποιος βάζει τέτοια γκουμούτσα στην κωλότσεπη και κάθεται και χαλαρά πάνω της...

    • RODIFIRE
    • φίλε raysod πέρα από την θήκη που θα μπορούσε να ήταν μια απάντηση στην απορία μου (άλλα θέλησες να απαντήσεις με κάκια και εξυπνάδα ). το ότι λυγίζει υπερβολικά εύκολα δεν είναι επειδή τρέχουν ή χορεύουν ή το είχαν στην τσέπη και δεν το πρόσεχαν, άλλα επειδή δεν είναι φτιαγμένο όπως τα υπόλοιπα (πχ Note 3) να μην λυγίζει, γιατί τα άλλα δεν λυγίζουν δηλαδή? τι περίεργη απάντηση είναι αυτή λες και όλα λυγίζουν και φταίει ο αγοραστείς και όχι η εταιρία? έμενα μου μοιάζει απαντήσει ενός που αγάπα την apple και φοβήθηκε μην θιχτεί και όχι κάποια σοβαρή απάντηση.
      δεν είπα πότε αν με καλύπτει η όχι άπλα ρώτησα ότι δεν φοβούνται μην τους χαλάσει, όπως όλα τα βίντεο? δηλαδή ποια ήταν η απάντηση σου στην ερώτηση μου αν φοβούνται η όχι? να μην το αγοράσω? και το θεωρείς απαντήσει? σου είπα αν σκέφτομαι να το αγοράσω η όχι άλλα φοβάμαι? και να ήθελα δεν έχω τα λεφτά να το αγοράσω ούτε αυτό ούτε κανένα σε τέτοια τιμή για να σπαταλάω χρήμα

      και ξανά λέω η απάντηση μην αγοράζεις είναι χαζή και παιδική, τώρα εάν δεν θες να το καταλάβεις και νομίζεις ότι πουλάς και εξυπνάδα και έσωσες ένα και καλά κράξιμο της apple, μπράβο σου ρε μάγκα να σε δω όταν θα ρωτήσεις και πάρεις παρόμοια άκυρη απαντήσει τι θα κάνεις και πως θα νιώσεις

*