Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Και επίσημα τα iPhone 6S και iPhone 6S Plus

Η Apple αποκάλυψε και επίσημα το iPhone 6S, το οποίο αποτελεί μια ανανεωμένη έκδοση του flagship smartphone της εταιρείας, με ίδιο σχεδιασμό και νέα χαρακτηριστικά. Το σημαντικότερο από αυτά είναι η οθόνη 3D Touch (εκμεταλλευόμενη την τεχνολογία Force Touch) για την ενεργοποίηση συντομεύσεων του μενού και γενικά για την αλληλεπίδραση του χρήστη με το κινητό. Το νέο iPhone ενσωματώνει επίσης και το Taptic Engine της Apple, ενώ θα διατεθεί σε δύο εκδόσεις: το iPhone 6S, το οποίο έρχεται με οθόνη 4.7 ιντσών και το iPhone 6S Plus με οθόνη 5.5 ιντσών. Άλλα χαρακτηριστικά είναι το ισχυρό 64-bit A9 chip, κάμερα 12MP iSight και εμπρόσθια κάμερα 5MP FaceTime HD, με δυνατότητα εγγραφής και επεξεργασίας 4K video.



Επιπλέον, τόσο το iPhone 6S όσο και το iPhone 6S Plus είναι κατασκευασμένα από νέο κράμα αλουμινίου, ενώ η οθόνη καλύπτεται από γυαλί (Ion-X), το ίδιο που χρησιμοποιείται για το Apple Watch Sport. Επιβεβαιώθηκαν επίσης και οι φήμες σχετικά με τη νέα χρωματική επιλογή, αφού, εκτός από τα Space Grey, Silver και Gold θα διατεθεί και ροζ iPhone 6S (Rose gold).



Τα νέα iPhone αναμένονται στις 25 Σεπτεμβρίου σε 130 αγορές, ενώ, όσον αφορά στο κόστος, το iPhone 6S θα ξεκινάει από τα 199 δολάρια (16GB/64GB/128GB) και το iPhone 6S Plus (16GB/64GB/128GB) θα ξεκινάει από τα 299 δολάρια. Σημειώνεται ότι οι προ-παραγγελίες θα ξεκινήσουν από τις 12 του μήνα. Τέλος, θα διατεθούν νέα charging dock με μεταλλικό φινίρισμα και νέα χρώματα.



Μπορείτε να διαβάσετε όλες τις ανακοινώσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια του Apple Special Event με ένα "click" εδώ.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
10 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • yaponvezos
    • Τελικά δεν υπάρχουν specs.

      Ούτε για πυρήνες που υποψιάζομαι ότι έγιναν τρία γιατί το φετινό άλμα σε επιδόσεις είναι πολύ μεγαλύτερο από το περσινό.

    • Whitey
    • Άραγε έχει σημασία πόσο μεγάλη είναι η RAM και πόσους πυρήνες έχει; Το θέμα είναι ότι λειτουργεί σωστά και όλα τρέχουν σωστά (τουλάχιστον όλα τα προηγούμενα μοντέλα, για να μην πουν κάποιοι πως τρέχω). Εγώ μένω εκεί και με καλύπτει απόλυτα.

    • PetrifieD-
    • 400$ το ακριβότερο iphone; μόνο; και 500$ το plus; τι παίζει; καλά εδώ θα το πουλάνε 1000 ευρώ το plus γιατί είμαστε και ζώα εμείς. Αλλά έχω την εντύπωση πως ακόμα και στην Αμερική ήταν ακριβότερα.

    • AnimaPura
    • Οι τιμές για Ελληνικά δεδομένα (χωρίς δλδ συμβόλαιο όπως κάνουν όλοι σχεδόν οι Αμερικανοί) είναι και φέτος απλησίαστες. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι με τα ίδια περίπου λεφτά μπορείς να φτάσεις το νέο iPad, δεν βγάζει πολύ νόημα η αγορά ένός 6S.

    • KalaiGR
    • iPhone 6s αγορά, το 5s στην γυναίκα + αγορά και του iPad Mini Retina μόλις πάρει την μείωση τιμής αφού θα έρθει το νέο iPad mini γιατί το iPad Retina τον τελεταίο χρόνο έχει αρχίσει τραβάει ζόρια.

*