Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καλοκαίρι η κυκλοφορία των Windows 10

Όταν μιλάμε για ημερομηνία κυκλοφορίας των Windows 10 όλοι πάνω-κάτω υπολογίζαμε πως θα τα δούμε στα τέλη του 2015. Η Microsoft μας αλλάζει λίγο τα πλάνα ανακοινώνοντας πως το νέο λειτουργικό θα γίνει διαθέσιμο το καλοκαίρι σε 190 χώρες και σε 111 γλώσσες. Ιδιαιτέρα για την αγορά της Κίνας η Microsoft δείχνει αποφασισμένη να “πατάξει” την πειρατεία, κλείνοντας συνεργασία με τις Lenovo και Tencent ώστε να προσφέρει τα αυθεντικά Windows στους Κινέζους καταναλωτές, μαζί με διάφορα έξτρα. Μόνο στη συγκεκριμένη αγορά η Microsoft θα προσφέρει δωρεάν upgrade σε Windows 10 ακόμα και σε όσους δεν έχουν αυθεντικά Windows 7 ή 8, κίνηση που μάλλον αποτελεί έκπληξη.



Για όλο τον υπόλοιπο κόσμο πάντως ισχύει η γνωστή πλέον προσφορά όπου η Microsoft προσφέρει δωρεάν τα Windows 10 σε όσους έχουν Windows 7 ή Windows 8 για τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*