Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κερδίστε το FLUO Play 8 Wi-Fi από τον ΓΕΡΜΑΝΟ

O ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το Enternity.gr σας προσφέρουν 1 FLUO Play 8 Wi-Fi, αξίας €99. Με IPS οθόνη 8" LCD και ισχυρό τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.3 Ghz, ξεχωρίζει για τις υψηλές του επιδόσεις, προσφέροντας ευκολία στη χρήση και ταχύτητα για άνετο και γρήγορο σερφάρισμα. Το FLUO Play 8 Wi-Fi με λειτουργικό σύστημα Android 5.1 Lollipop έχει προεγκατεστημένες όλες τις εφαρμογές που προτείνει η Google, καθώς και το Google Play Store, δίνοντας σας την ευκαιρία να κατεβάσετε τις εφαρμογές που σας ταιριάζουν μέσα από μία ευρεία γκάμα επιλογών. Επιπλέον, διαθέτει ενσωματωμένη μνήμη 8GB και υποδοχή για κάρτα micro SD με δυνατότητα επέκτασης έως 32GB, για να μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας τις αγαπημένες σας ταινίες και τα τραγούδια που θέλετε. Στον ΓΕΡΜΑΝΟ, μπορείτε να συνδυάσετε το αγαπημένο σας Tablet με τα αξεσουάρ που σας ταιριάζουν, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία στον Νο1 Προορισμό* για αξεσουάρ. Δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της συσκευής, που διαθέτει αποκλειστικά ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ,  εδώ. Λάβε μέρος κι εσύ για να κερδίσεις το FLUO Play 8 Wi-Fi, το Tablet που θα έχεις πάντα μαζί σου!

Μηχανισμός Συμμετοχής
Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση δεν έχετε παρά να μαζέψετε 100 πόντους, βάσει του συστήματος συλλογής που αναλύεται στην ειδική σελίδα μας και να αφήσετε ένα σχόλιο στο παρόν άρθρο ή να κάνετε share, like και comment στη σχετική μας ανάρτηση στο facebook. Όσοι ακολουθήσουν τη διαδικασία με σύστημα πόντων θα μπουν στην κλήρωση με πέντε (5) συμμετοχές, ενώ όσοι κάνουν τα βήματα του facebook page με 1 (μία). Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές έως και την Κυριακή 3 Απριλίου στις 23:59:59. Το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 4 Απριλίου στις 23.59.00.

*O Νο 1 προορισμός προκύπτει από έρευνες καταναλωτών και αφορά σε πρόθεση επίσκεψης και αγοράς

Ευχαριστούμε τα sites KerdiseTo, SaveAndWin, Diagonismos.gr, ediagonismoi, Nethall και e-contest για τη δημοσίευση του διαγωνισμού.

Όροι συμμετοχής
- Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος μόνο οι χρήστες που είναι μέλη στο Enternity.
- Αποκλείονται από το διαγωνισμό οι εργαζόμενοι στο Enternity και στην αλυσίδα καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, καθώς και οι συγγενείς τους α’ βαθμού.
- Η κλήρωση γίνεται ενώπιον της επιτροπής του διαγωνισμού.
- Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που δεν παραβαίνουν τους όρους χρήσης του Enternity και έχουν καταχωρηθεί μέχρι τις 23:59:59 της Κυριακής 3 Απριλίου.
- To Enternity δεν φέρει ευθύνη για την (ηλικιακή) καταλληλότητα ενός δώρου. Τα μέλη που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις αναπαραγωγής του (πχ. ανήλικοι) αποδέχονται αυτόματα πως με τη νίκη τους θα πρέπει να ενημερώσουν και τους γονείς τους, έτσι ώστε να πάρουν την κατάλληλη άδεια.
- Το κόστος αποστολής του δώρου βαραίνει αποκλειστικά και μόνο τους νικητές. Δυνατότητα παραλαβής του από τα γραφεία μας δεν υπάρχει.

- Η συμμετοχή στο διαγωνισμό σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής.

Καλή επιτυχία!


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
72 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*