Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λανσάρισμα PS5 στην Ελλάδα: Όσα πρέπει να ξέρετε για προ-παραγγελία και τιμή

*
Update 1: Οι προ-παραγγελίες θα ανέβουν -όπως πληροφορηθήκαμε- κατά τις 14.00 στα ελληνικά καταστήματα.

Το PS5 έρχεται και στην Ελλάδα και το Enternity έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ για το τι θα ισχύει με τις τιμές και τις προ-παραγγελίες. Αρχικά σημειώνεται ότι η κονσόλα θα κυκλοφορήσει κανονικά στη χώρα μας στις 19/11, όπως έχει ανακοινωθεί, ενώ είναι σημαντικό πως δεν θα υπάρξει «καπέλο» στην τιμή λόγω υψηλής φορολογίας. Η Sony μαζί με τους συνεργάτες της θα…απορροφήσει το κόστος, έτσι ώστε και στη χώρα μας τα δύο συστήματα να κυκλοφορήσουν στα €399,99 και €499,99.


Ερωτηματικό υπάρχει αυτή τη στιγμή ως προς το κομμάτι των περιφερειακών και των first party games, στα οποία ακόμη δεν είναι 100% βέβαιο ότι θα εμφανιστούν στο ράφι στις τιμές που ανακοινώθηκαν χθες. Θα το ξέρουμε σύντομα και θα επανέλθουμε σε αυτό το θέμα.



Για τις προ-παραγγελίες τώρα, αυτές θα ανοίξουν σήμερα -το αργότερο- στις 17.00 στο επίσημο κανάλι διανομής του PlayStation στη χώρα μας, ωστόσο οι πληροφορίες μας  αναφέρουν πως θα λειτουργήσουν με προκαταβολή. Οι πρώτες αναφορές που είχαμε μιλούσαν για ένα ποσό της τάξης των €50, ωστόσο αυτή τη στιγμή κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται. Ωστόσο, είναι σίγουρο πως όσοι θελήσουν να προ-παραγγείλουν την κονσόλα θα πρέπει να δώσουν ένα ποσό τέτοιας τάξης για να εξασφαλίσουν το pre-order τους.

Στα της διαθεσιμότητας, τα κομμάτια που θα έρθουν στην Ελλάδα είναι λίγα. Και μάλιστα δεν θα έρθουν όλα στο πρώτο κύμα, στις 19/11, αλλά μέχρι και τα τέλη του έτους. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως οι παραδόσεις για όσους κάνουν προ-παραγγελίες θα γίνουν με σειρά απόλυτης προτεραιότητας και δεν εγγυάται 100% η προ-παραγγελία ότι θα έχουν το σύστημα στα χέρια τους την πρώτη ημέρα.

Μάθετε τα πάντα για το PS5

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
7 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PetrosD
    • Αν το προπληρωσω υπάρχει δυνατότητα να το έχω από τους πρώτους?

      • dream21
      • Κάτι τέτοιο σημαίνει πως οι παραδόσεις για όσους κάνουν προ-παραγγελίες θα γίνουν με σειρά απόλυτης προτεραιότητας και δεν εγγυάται 100% η προ-παραγγελία ότι θα έχουν το σύστημα στα χέρια τους την πρώτη ημέρα.

    • T_K_L_L_LUIGI
    • Σύντομα και περιεκτικά ολα οσα πρέπει να ξέρουν οι υποψήφιοι αγοραστές του ps5. Μπράβο για την καλή δουλειά!

    • Tormentor
    • Ευχαριστούμε για την σύνοψη των πληροφοριών που αφορούν Ελλάδα. Να μοιραστώ την προσωπική μου άποψη για το επερχόμενο μηχάνημα, χωρίς να θέλω να προκαταβάλω αρνητικά κανέναν. Απαράδεκτοι στην Sony. Πολύ κακό lineup Και υπερκοστολόγηση παιχνιδιών 10ετίας. Εναρκτήριο Lineup με Demon Souls, όπως είπα παιχνίδι δεκαετίας, στα 80€ και Fortnite;; Αλήθεια;; Δυστυχώς και πάλι προσωπικά μιλώντας, δεν με έχει πείσει στο ελάχιστο η Sony. Είναι σαν να είναι ενα αναβαθμισμένο και πολύ ογκώδες PS4

    • GamingFun
    • Επιτέλους η Sony ανακοίνωσε την επερχόμενη κυκλοφορία του PS5.
      Δεν ήμουν ποτέ από τον κόσμο που προπαρήγγειλε την κονσόλα.
      Ίσως και τώρα και θα περιμένω.

*