Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μέλος του Linux Foundation η Microsoft

Όση έκπληξη και αν σας προκαλεί, η Microsoft είναι πλέον ένα από τα high-paying Platinum members του Linux Foundation. Πρόκειται για μια ακόμα κίνηση που αντικατοπτρίζει τη νέα εποχή που έχει φέρει για την αμερικανική εταιρεία η παρουσία του Satya Nadella στη θεση του CEO. Επιπλέον, παρόλο που πολύ νομίζουν ότι υπαρχει ανοιχτός πόλεμος μεταξύ Microsoft και όσων υποστηρίζουν το λεγόμενο ανοιχτό λογισμικό, η εταιρεία έχει τα τελευταία χρόνια χρηματοδοτήσει projects του Linux Foundation όπως τα like Node.js, OpenDaylight, Open Container Initiative, R Consortium και το Open API Initiative. Η λίστα με τα Platinum μέλη που πληρώνουν περίπου $500.000 για τη συμμετοχή τους, περιλαμβάνοι κολοσσούς όπως οι Cisco, Fujitsu, HPE, Huawei, IBM, Intel, NEC, Oracle, Qualcomm και Samsung. Google, Facebook και περίπου άλλες δέκα εταιρείες ανήκουν στη λίστα με τους Gold sponsors.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*