Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μεγάλες αλλαγές στην κάμερα των νέων iPhones

*
Η σειρά iPhone πρόκειται να υποστεί ολικό επανασχεδιασμό το 2020 και μέχρι τότε, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι οι εταιρεία θα προβεί σε μικρές σχεδιαστικές αλλαγές, στοχεύοντας αποκλειστικά στη μείωση της τιμής. Όσον αφορά τι θα δούμε στο μέλλον, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Bloomberg, η Apple συνεργάζεται με τη Sony για την προσθήκη, στην επόμενη γενιά iPhones, τρισδιάστατων καμερών με δυνατότητες λήψεις σε μεγάλες αποστάσεις. Η τεχνολογία αυτή θα είναι εμπορικά διαθέσιμη από τις αρχές του 2019 και αναμένεται να φέρει νέα δεδομένα σε τομείς όπως η φωτογραφία, η ασφάλεια και το gaming. Επιπλέον η τεχνολογία Time of Flight θα δίνει πλεονέκτημα στις 3D κάμερες της Sony, σε σχέση πάντοτε με τον ανταγωνισμό, Μέσω παλμών laser, σχεδόν ταυτόχρονα, όλα τα μέρη ενός αντικειμένου έρχονται στο επίκεντρο της λήψης, κάτι το οποίο αυξάνει κατά πολύ την ακρίβεια των φωτογραφιών. Το χαρακτηριστικό αυτό θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιπτώσεις που απαιτείται αναγνώριση προσώπου. Τέλος, σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπων της Sony στο Bloomberg, η τεχνολογία που περιγράφεται παραπάνω, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την πλήρη αποτύπωση ολόκληρων δωματίων, κάτι που θα βοηθήσει στην διευκόλυνση της ανάπτυξης εμπειριών AR και VR.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*