Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μετατρέψτε οποιαδήποτε επιφάνεια σε πληκτρολόγιο με το Tap Strap

Με την ταχεία ανάπτυξη που έχουν δει τα τελευταία χρόνια οι μικρές υπολογιστικές συσκευές, είναι όλο και περισσότερο εφικτό το να χρησιμοποιούνται για επαγγελματικούς σκοπούς. Ένα εμπόδιο σε αυτή την κατεύθυνση δεν είναι άλλο από την μέθοδο γραφής, αφού το μέγεθος ένος κλασσικού QWERTY πληκτρολογίου δε μπορεί να στριμωχτεί παντού. Το Tap Strap είναι μια εντελώς καινούρια πρόταση σε αυτή την κατεύθυνση και υπόσχεται να δώσει λύσεις ακόμη κι αν η συσκευή με την οποία θα το συνδέσουμε είναι τόσο μικρή όσο ένα smartwatch. Σε αντίθεση με άλλες προτάσεις για φορητά πληκτρολόγια που έχουμε δει κατά καιρούς, το Tap Strap είναι μια wearable συσκευή που φοριέται στα δάχτυλα του χρήστη περίπου σαν γάντι και διαβάζει τις κινήσεις τους, οπότε η πληκτρολόγηση γίνεται αποκλειστικά με gestures.



Σύμφωνα με τον ιδρυτή του project Ran Poliakine, κάθε δάκτυλο αντιστοιχεί σε έναν φωνήεν ενώ οι συνδυασμοί μεταξύ τους μας δίνουν πρόσβαση και στους υπόλοιπους χαρακτήρες, που συνολικά φτάνουν τους 31. Σίγουρα δεν ακούγεται ιδιαίτερα βολικό να απομνημονέυσει κανείς τόσο πολλές πληροφορίες, ούτε έχει γίνει λόγος για την αναμενόμενη ταχύτητα πληκτρολόγησης, ίσως όμως τα πράγματα να είναι καλύτερα από ότο ακούγονται σε συνδυασμό με κάποιο software πρόβλεψης κειμένου.



Στα της συνδεσιμότητας, το Tap Strap χρησιμοποιέι Bluetooth και δεν έχει κάποιο περιορισμό στις συσκευές που μπορεί να συνεργαστεί, κάτι που το καθιστά ιδιαίτερα ελπιδοφόρο για την χρήση με εξοπλισμό VR, όπου δεν έχει υπάρξει ως τώρα κάποια σοβαρή εναλλακτική. Τα σχετικά developer kits είναι ήδη διαθέσιμα σε επιλεγμένους testers και αν όλα πάνε καλά ίσως δούμε το Tap Strap να κυκλοφορεί και μέσα στο 2016. Μέχρι τότε, σας αφήνουμε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα μέσα από το βίντεο του προϊόντος στη συνέχεια του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*