Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με το RetroN Sq της Hyperkin μπορείτε να παίζετε παιχνίδια του Game Boy στην τηλεόρασή σας

*
Η Hyperkin είναι γνωστή για την ενασχόλησή της με τα περιφερειακά για videogames και μέσα σε όλα τα άλλα, ανακοίνωσε και το RetroN Sq, μια κονσόλα σε σχήμα κύβου. Στόχος της είναι να μεταφέρει τη δράση από παιχνίδια του Game Boy στην τηλεόρασή σας και με τη βοήθεια ενός ειδικού χειριστηρίου που θυμίζει αυτό του SNES. Το σύστημα μπορεί να αναπαράγει games των Game Boy, Game Boy Color και Game Boy Advance upscaled και σε ανάλυση έως 720p, ενώ με τη χρήση ενός ειδικού μοχλού μπορεί να αλλάξει την αναλογία πλευρών από το 4:3 στο 16:9 και αντίστροφα. Μέσω ενός memory card slot, ο παίκτης μπορεί να αποθηκεύσει το firmware της κονσόλας. Το RetroN Sq θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαρτίου στην τιμή των 75 δολαρίων σε δύο χρώματα, black gold και hyper beach.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*