Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με 4 συσκευές iPhone θα «χτυπήσει» το 2020 η Apple

*
Αναφορά της JPMorgan σημειώνει πως η Apple θα προσπαθήσει να ανεβάσει τις πωλήσεις του iPhone, λανσάροντας το 2020 4 διαφορετικά μοντέλα. Οι αναλυτές εκτιμούν ότι τρία από αυτά θα έχουν οθόνη OLED με 5G modems και τουλάχιστον δύο από αυτά θα έρθουν με ToF camera. Μάλιστα, σημειώνουν ότι η αμερικανική εταιρεία θα θελήσει να «χτυπήσει» και σε χαμηλότερα επίπεδα τιμών, άρα το ένα από τα νέα iPhone που θα δούμε το 2020 θα απευθύνεται σε όσους δεν θέλουν να δαπανήσουν το σύνηθες ποσό των €700+.

Στόχος του Tim Cook είναι να ανεβάσει ξανά τα μερίδια του iPhone και η εταιρεία να στείλει στα καταστήματα πάνω από 195 εκ. συσκευές. Για το 2019, να σημειώσουμε ότι αναμένεται να φτάσουν στα καταστήματα 180 εκ. iPhone.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*