Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα πατέντα θέλει να μετατρέψει σε PlayStation controller αντικείμενα όπως μπανάνες (εικόνες)

*
Μια νέα πατέντα του PlayStation και της Sony κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των δημοσιογραφικών sites τις τελευταίες μέρες και θέλει έναν μηχανισμό να μετατρέπει απλά αντικείμενα (όπως μπανάνες) σε χειριστήρια! Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, στόχος της πατέντας είναι να περιγράψει ένα μηχανισμό, όπου καθημερινά αντικείμενα σαρώνονται (πιθανότατα από την PlayStation Camera) και ορίζονται ως χειριστήρια με σημεία επαφής που λειτουργούν ως πλήκτρα. Αντίστοιχα, η κίνηση του αντικειμένου μπορεί να μεταφραστεί και ως κίνηση του χειριστηρίου στο χώρο για εντολές όπως πχ. στροφή προς τα δεξιά ή αριστερά.



Μάλιστα, θα υποστηρίζεται και ταυτόχρονη χρήση δύο αντικειμένων.



Όλα τα παραπάνω μπορεί να αξιοποιηθούν από το PlayStation VR 2, μπορεί από το PS5 και την PlayStation Camera ή μπορεί να μην καταλήξουν και ποτέ σε μια ιδέα. Οπότε καταγράψετε όλες τις παραπάνω πληροφορίες με τα συγκεκριμένα δεδομένα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*