Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα ασύρματα ηχεία SRS-X2 & SRS-X3 από τη Sony

Τα νέα compact, φορητά, ασύρματα ηχεία από τη Sony, τα SRS-X2 και SRS-X3, είναι ιδανικά για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, χάρη στο μικρό και ελαφρύ σχεδιασμό τους. O χρήστης μπορεί να απολαύσει ασύρματο streaming μουσικής, μέσω του ενσωματωμένου Bluetooth ή μέσω οποιασδήποτε συσκευής με ενεργοποιημένο NFC, απλώς με ένα άγγιγμα στο πάνω μέρος της μονάδας των ηχείων με το κινητό ή το tablet για ακρόαση one-touch. Τα SRS-X3, όπως και τα υπόλοιπα μεγάλα μοντέλα της σειράς, τα SRS-X9, SRS-X7 και SRS-X5, διαθέτουν τον εντυπωσιακό σχεδιασμό Definitive Outline και σύμφωνα με την εταιρεία αποδίδουν ήχο υψηλής ποιότητας χάρη στην τεχνολογία ClearAudio+.



Τα ηχεία διαθέτουν ενσωματωμένη μπαταρία, που φορτίζεται με micro USB και έναν προσαρμογέα USB AC, ο οποίος παρέχει μέχρι πέντε ώρες αναπαραγωγή (SRS-X2), ενώ ένα τροφοδοτικό ρεύματος και ένα καλώδιο προσαρμογέα micro USB παρέχουν επιπλέον ισχύ και φορτίζουν τα ηχεία, ακόμα πιο γρήγορα (SRS-X3). Αξίζει να σημειωθεί, η ασορτί θήκη μεταφοράς (που διπλώνει) και η οποία ενισχύει ακόμα περισσότερο την φορητότητα των ηχείων. Κλείνοντας, τα νέα φορητά ασύρματα ηχεία SRS-X3 και SRS-X2 θα είναι διαθέσιμα στην αγορά από τον Ιούλιο του 2014.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*