
Αξίζει να σημειωθεί, πως αν ισχύουν τα παραπάνω, επιβεβαιώνονται οι προηγούμενες διαρροές που ήθελαν το Galaxy S5 να έρχεται με τετραπύρηνο επεξεργαστή 2.5GHz, 3GB RAM, οθόνη 5.25 ιντσών QHD Super AMOLED και μπαταρία 3.000mAh. Επίσης, στο κουτί αναφέρεται πως το εν λόγω smartphone ενσωματώνει τεχνολογία LTE, ενώ η ανάλυση της κάμερας είναι 20 megapixels, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με παλαιότερα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για (κάμερα) 16 megapixels.
Αρχαιολογική ανακάλυψη στην Αλεξάνδρεια: Δαχτυλίδι απεικονίζει τον περίφημο Φάρο




Για ψεύτικο μου μοιάζει αλλά θα δείξει. Όσο πλησιάζει η μέρα παρουσίασης θα ακούσουμε και θα δούμε πολλά ακόμα.
Αρχίζει πάλι η μάχη...
4x 2.5 GHz μόνο ? Ελάτε ρε παιδιά..Βάλτε εκεί 4 GHz να παίζουμε Flappy Bird σαν άνθρωποι ! Αμάν !
Οτι και να βγαλει... θα ξεσκιστει στις πωλησεις. Ειδικα που τωρα θα ειναι και απο καλα υλικα και οχι μονο πλαστικο.
Λοιπον θεση στο πολεμο δεν εχω παρει για τα smartphones γιατι δεν ειχα ποτε. Εχει ο καλυτερος μου φιλος iphone και το χρησιμοποιησα αρκετα και το χρησιμοποιω παντα οταν παω σπιτι του για να μπω στο ιντερνετ , και πηρε και ο πατερας μου android το οποιο το ελιωσα πριν καμια εβδομαδα μου το δανεισε ενα τριημερο. Συμπερασμα μου android εναντιον ios σημειωσατε 2... Πολυ καλυτερο λειτουργικο το ios. Bεβαια δεν εχω εμβαθυνει και η συγκριση ειναι λιγο αδικη γιατι το κινητο του πατερα μου ειναι της ταξης των 250 ευρω και οχι ναυαρχιδα οπως το s4 για να γινει σωστη συγκριση αλλα και παλι αν ειχα λεφτα για πεταμα και περισσευαν iphone θα αγοραζα. Ετσι οπως τα βλεπω εντελως αντικειμενικα και ουδετερα.
Εγω αν ειχα λεφτα για πεταμα θα ειχα 2 κινητα ενα αρκετα καλο android διοτι για μενα σαν λειτουργικο δεν παιζεται (απο αποψη παραμετροποιησης, μπορεις να κανεις οτι θελεις) και ενα 4s λογω της αισθησης του που ειναι απιστευτη