Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα μοντέλα Beats headphones με W1 chip

Η αποψινή παρουσίαση της Apple μας έφερε νέα και τη σειρά ακουστικών Beats by Dre, ανακοινώνοντας τρία νέα ασύρματα μοντέλα. Τα Beats Solo3, Powerbeats3 και BeatsX διαθέτουν το ολοκαίνουριο W1 chip της Apple (όπως άλλωστε και τα AirPods) κάνοντας τη διαδικασία σύζευξης τους με συσκευές της Apple πολύ εύκολη υπόθεση. Αρκεί να τα ενεργοποιήσετε και να τα φέρετε κοντά σε ένα iPhone. Τα Beats Solo3, Powerbeats3 είναι updates σε ήδη υπάρχοντα μοντέλα, ενώ τα BeatsX είναι καινούρια πρόταση. Όλα υποστηρίζουν Fast Fuel, δηλαδή σεβαστή αυτονομία με πολύ λίγη φόρτιση. 3 ώρες με 5 λεπτά φόρτισης για τα Solo 3, 2 ώρες για τα BeatX και μια ώρα για τα Powerbeats3. Η τιμή για τα Beats Solo3, Powerbeats3, BeatsX ορίζεται στα 299, 199 και 149 δολάρια αντίστοιχα.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*