Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα 4Κ action camera από την Olympus

Μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση έρχεται να προστεθεί στην κατηγορία των action cameras από την Olympus, με το μοντέλο TG-Tracker. Το πρώτο πράγμα που ξεχωρίζει κανείς στα χαρακτηριστικά της είναι ο ευρυγώνιος φακός 204 μοιρών, που μας προσφέρει από τα μεγαλύτερα πεδία λήψης στην κατηγορία. Επίσης, σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό δε θα χρειαστείτε συμπληρωματικούς αισθητήρες GPS, θερμοκρασίας, βαρομετρικής πίεσης κι επιτάχυνσης για να εμφανίσετε τις αντίστοιχες πληροφορίες στην οθόνη σας. Είναι όλοι ενσωματωμένοι. Εν τούτοις, το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό για τους λάτρες της δράσης είναι οι επιδόσεις της στα τεστ αντοχής.

Η TG-Tracker λοιπόν είναι μεταξύ άλλων αδιάβροχη στα 30 μέτρα, προστατεύεται από τη σκόνη και είναι ανθεκτική μέχρι και σε πίεση 100 κιλών. Ακόμη δε θα υπάρχει πρόβλημα αν πέσει από ύψος έως και 2 μέτρων ή εκτεθεί σε θερμοκρασία -10 βαθμών Κελσίου. Το εντυπωσιακό είναι ότι από κάμερα τέτοιας ανθεκτικής κατασκευής δε λείπει η αναδιπλούμενη LCD οθόνη. Αν σας ενδιαφέρουν όλα τα παραπάνω, η TG-Tracker αναμένεται να κυκλοφορήσει τέλη Ιουνίου με τιμή που ανέρχεται στα $349.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*