Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέος SSD χωρητικότητας 512GB από τη Samsung

H Samsung ανακοίνωσε έναν νέο σκληρό δίσκο SSD, χωρητικότητας 512GB, ο οποίος θα έρχεται σε μέγεθος περίπου ενός γραμματοσήμου, αυξάνοντας έτσι τις δυνατότητες αποθήκευσης σε laptops, Small Factor PCs αλλά και tablets. Σύμφωνα με την κορεάτικη εταιρία, ο δίσκος θα είναι ο πρώτος μαζικής παραγωγής SSD 512GB ο οποίος θα εξοπλίζεται με non-volatile memory express (NVMe), τεχνολογία που θα επιτρέπει στον controller να διαχειρίζεται πολύ γρηγορότερα την ανάγνωση και αποθήκευση δεδομένων, με ταχύτητες που θα αγγίζουν τα 1500MB/s σε ανάγνωση και 900MB/s στην εγγραφή. Ο δίσκος θα αρχίσει να διατίθεται από τη Samsung τον Ιούνιο, σε χωρητικότητες των 128GB, 256GB και 512GB.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Resident_Evil
    • Αυτά είναι.. Θα δούμε πολύ ωραία πραγματάκια με τους σκληρούς. Πριν τουσ ssd υπήρχε μία σταθερότητα αρκετών ετών. Πλεον βλέπουμε μεγάλες καινοτομίες PCI-E, M.2. Και το καλύτερο..το κόστος αγοράς πέφτει σημαντικά.

*