Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο φορητό monitor από τη Lenovo

*
Στο Mobile World Congress 2019 η Lenovo αποκάλυψε το ThinkVision M14, ένα νέο φορητό monitor με συνδεσιμότητα μέσω USB-C, διαθέτοντας μάλιστα διπλό port. Πρόκειται για μια οθόνη με IPS panel 14 ιντσών, σχεδιασμένη με βάση  το σχεδιασμών των μοντέρνων laptops που υπάρχουν στην αγορά. Μπορεί να ρευματοδοτηθεί μέσω αντάπτορα AC ή από το εκάστοτε laptop με το οποίο χρησιμοποιείται, αν και δεν γίνεται ξεκάθαρο το πόση ενέργεια χρειάζεται από το laptop. Το ThinkVision M14 θα κυκλοφορήσει το Μάιο με ενδεικτική τιμή τα 249$. Εκτός του νέου φορητού monitor της πάντως, η Lenovo ανακοίνωσε τις νέες εκδόσεις των ThinkPad laptops της με διάφορα νέα μοντέλα – τα T490s, T490, X390 και X390 Yoga, καθώς και νέα μοντέλα στη σειρά Idea Pad – τα C340, S340 και S540.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*