Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο update για το PlayStation mobile app

Ταυτόχρονα με το firmware update του PS4 του οποίου η διάθεση ξεκίνησε από τις 30 Απριλίου, γίνεται διαθέσιμο και ένα νέο update για το Playstation mobile app, το οποίο ενσωματώνει πολλές αλλαγές στον τομέα του προφίλ των χρηστών. Πιο συγκεκριμένα, γίνεται προσθήκη των push notifications, ενώ πλέον είναι πιο εύκολος ο ορισμός εικόνας προφίλ, αφού στο παρελθόν οι χρήστες έπρεπε να επιλέξουν ανάμεσα στα PSN avatars ή στην εικόνα προφίλ του Facebook λογαριασμού τους. Έτσι λοιπόν τους δίνεται η δυνατότητα να ανεβάσουν κάποια δικιά τους εικόνα ή και να προσθέσουν μία καινούργια από την κάμερα της συσκευής τους.

Επίσης αλλαγές γίνονται όσον αφορά και στα Friend requests, καθώς τώρα μπορούν να γίνονται μέσω email ή ακόμα και με απλά μηνύματα. Το νέο update θα φέρει επίσης και μία αναβάθμιση στην ανάλυση του app για την καλύτερη χρήση του στα iPad.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*