Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες για τη Dev. Edition του Hololens

Όπως ανακοίνωσε η Microsoft, οι προπαραγγελίες για την Development Edition του Hololens έχουν ήδη ξεκινήσει και όσοι επιθυμούν να το αποκτήσουν θα πρέπει να καταβάλουν $3.000. Το kit περιλαμβάνει την AR συσκευή και πολλά tutorial videos όπως και οδηγούς που σκοπό έχουν να βοηθήσουν τους developers να αναπτύξουν τα δικά τους παιχνίδια και εφαρμογές για το HoloLens. Επιλέξιμοι υποψήφιοι αγοραστές είναι μόνο τα μέλη του Windows Insider προγράμματος της εταιρείας που εργάζονται σε ΗΠΑ και Καναδά, τις περιοχές όπου το Hololens θα διατεθεί πρώτα.

Η αποστολή των πρώτων "πακέτων" θα ξεκινήσει στις 30 Μαρτίου και σε αυτό, εκός από το HoloLens dev kit headset θα περιλαμβάνονται ένα clicker για την επικοινωνία με τη συσκευή /UI, θήκη μεταφοράς, πανί από μικροΐνες, ο φορτιστής και ένα καλώδιο Micro-USB 2.0. Τα παραπάνω θα συνοδεύονται από τρία mini-games, τα RoboRaid, ένα shooter γνωστό ως τώρα με το όνομα Project X-Ray, το Fragments, ένα παιχνίδι εξερεύνησης και το Young Conker, έναν AR platforming τίτλο εμπνευσμένο από τη σειρά Concer της Rare. Στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε μια ακόμα παρουσίαση του Hololens.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*