Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησε η διάθεση του Android 6.0 Marshmallow για Galaxy S6 και S6 edge

Το Android 6.0 Marshmallow είναι ήδη διαθέσιμο εδώ και σχεδόν τρεις μήνες για συσκευές Nexus, με τους κατόχους των Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge να παραμένουνε πολύ καιρό στην αναμονή. Έτσι, μετά από διάφορες beta και διαρροές, η Samsung είναι επιτέλους έτοιμη να κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο update για τα flagship smartphones της. Συγκεκριμένα, η κορεατική εταιρεία επιβεβαίωσε το απόγευμα της Δευτέρας 15 Φεβρουαρίου ότι έχει ήδη ξεκινήσει σταδιακά η διάθεση του νέου λειτουργικού για τους κατόχους Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Εdge (σε όλες τις αγορές του πλανήτη).



Η Samsung σημείωσε επίσης ότι το Android 6.0 update φέρνει πολλές βελτιώσεις, όπως είναι η αξιοποίηση της πλαϊνής οθόνης (edge screen) καθώς και νέα χαρακτηριστικά. Όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω εικόνα, το Galaxy S6 edge θα έχει μεγαλύτερη πλαινή οθόνη που επιτρέπει στους χρήστες να προσθέσουν περισσότερες εφαρμογές, ενώ παράλληλα εμφανίζεται περισσότερο περιεχόμενο.



Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν μέχρι και εννέα panels, συμπεριλαμβανομένων των People edge και Apps edge, τα οποία έχουν επανασχεδιαστεί για καλύτερη χρηστικότητα. Τα ακριανά panels έχουν πλέον μεγαλύτερο πλάτος (550px από 260px), πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει περιθώριο για ακόμη πιο γρήγορες πληροφορίες και συντομεύσεις σε αυτές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*