Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πιθανή η κατασκευή οθονών για iPhone από LG, Samsung

Εδώ και καιρό φημολογείται ότι η Apple στοχεύει στα επόμενα iPhone την αντικατάσταση των οθονών τεχνολογίας LCD, από OLED. Μάλιστα πριν λίγο καιρό υπήρξε μια φήμη ότι η JDI, η οποία παράγει αυτή τη στιγμή οθόνες για τα iPhones, επέκτεινε τις εγκαταστάσεις της με σκοπό τη μαζική παραγωγή οθονών τεχνολογίας OLED. Τώρα, μια αναφορά από τη Κορέα αποκαλύπτει ότι η Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τις Samsung και LG, για τη παραγωγή των συγκεκριμένων οθονών, οι οποίες όμως δεν θα κυκλοφορήσουν παρά προς τα τέλη του 2017.


Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη αναφορά, η LG θα φτιάχνει «ευέλικτες» OLED (σαν του LG G Flex) 6ης γενιάς, με τη μηνιαία παραγωγή να κυμαίνεται μεταξύ 45.000 και 60.000 μονάδων. H Samsung από την άλλη, είναι στη θέση να παρέχει ακόμα περισσότερα κομμάτια, γύρω στα 90.000 κομμάτια το μήνα, λόγω της μεγαλύτερης γραμμής παραγωγής που διαθέτει. Υπολογίζεται δε ότι η κυκλοφορία ενός iPhone θα απαιτεί μια παραγωγή τουλάχιστον 200.000 οθονών ανά μήνα για να μπορέσει να καλυφθεί η ζήτηση. Τέλος, από την αναφορά μαθαίνουμε ότι καμιά εταιρεία δεν έχει υπογράψει ακόμα συμφωνία με την Apple, καθώς εκτός από τις αρκετές δικαστικές διαμάχες στην περίπτωση της Samsung και οι δύο κορεάτικες εταιρείες δεν θέλουν το μικρό περιθώριο κέρδους που τους αφήνει η Apple.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*