Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Huawei Mate 30 Pro

*
Σύμφωνα με ρεπορτάζ ιστοσελίδων του εξωτερικού που έχουν πηγή στο εσωτερικό της Huawei, τα πρώτα τεχνικά χαρακτηριστικά του Huawei Mate 30 Pro είναι εδώ. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα σημειώνονται, η συσκευή θα έχει οθόνη 6,71 ιντσών τεχνολογίας AMOLED από την BOE και σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την επιφάνειά της. Το Huawei P30 Pro θα ενσωματώνει 7nm Kirin 985 SoC και η έκδοση 5G θα φέρει και ένα 5G modem Balong 5000. Στα της κάμερας αναμένεται να υπάρχει ένα τετραπλό setup (wide-angle, ultra-wide angle, telephoto και ToF) με μια διάταξη που έχουμε συναντήσει και σε άλλα μοντέλα της εταιρείας. Από πλευράς μπαταρίας, η χωρητικότητα θα φτάνει στα 4200mAh και θα υποστηρίζεται ταχεία φόρτιση 55W, ασύρματη φόρτισης και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση 10W. Η παρουσίαση των νέων Huawei Mate αναμένεται -όπως κάθε χρόνο- τον Οκτώβριο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*