Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο πακέτο φημών για το Samsung Gear S3

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από το λανσάρισμα του Samsung Gear S2 και η ιστοσελίδα SamMobile αποκαλύπτει τις πρώτες πληροφορίες για το επόμενο wearable της κορεατικής εταιρείας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με το SamMobile, το νέο smartwatch της Samsung φέρει την κωδική ονομασία Solis (που σημαίνει ήλιος στα ισπανικά), πράγμα που υποδεικνύει ότι το επόμενο Gear S θα έχει κυκλική οθόνη και περιστρεφόμενη στεφάνη. Οι αριθμοί μοντέλου για το Solis θα είναι SM-R760, SM-R765, SM-R770, SM-R765V, και SM-R765S, με τα δύο τελευταία να αποτελούν παραλλαγές του μοντέλου SM-R765.



Το Solis θα «τρέχει» λειτουργικό Tizen και έρχεται με βελτιστοποιημένο περιβάλλον χρήσης. Τέλος, διέρρευσαν και οι παρακάτω εικόνες, οι οποίες παρουσιάζουν το Samsung Gear S3 με κυκλική οθόνη και μεταλλικό μπρασελέ. Αν επιβεβαιωθούν οι φήμες, τότε το επόμενο Samsung Gear S θα αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια της φετινής IFA expo στις αρχές Σεπτεμβρίου.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*