Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πτώση άνευ προηγουμένου για τις αποστολές smartphones τον Φεβρουάριο, λόγω κορονοϊού

*
Φαίνεται πως η επιδημία και η καραντίνα των καταναλωτών δημιούργησαν μια πρωτόγνωρη κατάσταση για την παραγωγή και τις αποστολές smartphones τον Φεβρουάριο. Συγκεκριμένα, η εταιρεία Strategy Analytics σημειώνει πως οι αποστολές συσκευών παρουσιάζουν πτώση κατά 38% σε σχέση με την περσινή περίοδο του Φεβρουαρίου, ρίχνοντας τις συσκευές από τα 99.2 στα 61.8 εκατομμύρια. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη πτώση που έχει καταγραφεί στην ιστορία της αγοράς και ξεκίνησε από την Ασία, όπου και οι καταναλωτές δεν μπορούσαν να επισκεφθούν και οποιοδήποτε κατάστημα λιανικής. Όπως σημειώνεται από τους αναλυτές, η πτώση δεν παρέσυρε μόνο τα ακριβά μοντέλα, αλλά όλες τις κατηγορίες. Όπως φαίνεται πάντως και ο Μάρτιος θα έχει ίδια εικόνα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*