Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα ελληνικά καταστήματα το Razer Nabu X

Η Zegetron, επίσημη αντιπροσωπεία της Razer στην Ελλάδα, ανακοίνωσε τη διάθεση του Razer Nabu X σε κάποια καταστήματα της χώρας μας. Η εταιρεία μάς ενημέρωσε πως σύντομα θα βρίσκεται στα περισσότερα σημεία λιανικής πώλησης (προφανώς, στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις) σε τιμή κοντά στα €50. Το ειδικό activity tracker απαιτεί σύνδεση με Android ή iOS smartphone και προσφέρει έξυπνες ειδοποιήσεις, καταχώρηση δραστηριοτήτων σε βάθος, επικοινωνία band-to-band και διάρκεια ζωής μπαταρίας 7 ημερών. Υποστηρίζεται από πλατφόρμα open development για να βοηθάει τους προγραμματιστές να φέρνουν ολοένα και περισσότερες συμβατές εφαρμογές στους χρήστες, ενώ συνοδεύεται και από εγγύηση 2 ετών.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ελληνική σελίδα του Razer Nabu X, καθώς και να δείτε ένα επεξηγηματικό video του προϊόντος στη συνέχεια.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Uzername
    • Για ποιο λογο μπορει να χρειαζεται καποιος κατι τετοιο; Τοσο δυσκολο ειναι να κοιταξεις την οθονη του κινητου οταν το χρειαζεσαι; Αμα εισαι απασχολημενος και δεν μπορεις να δεις το κινητο σου, απλα σημαινει οτι κανεις κατι και θες την προσοχη στραμμενη σε αυτο το κατι χωρις να σε διακοψει το ριμαδι το κινητο.
      Επισης απο απλη παρατηρηση βγαινοντας εξω ειτε για καφε, ειτε για οτιδηποτε αλλο ο κοσμος μια χαρα ειναι πανω απο το κινητο του καθε τρεις και λιγο ή ακομα χειροτερα αφηνει το κινητο που και που για να συναναστραφει με την παρεα.
      Και ναι, προφανως αντιλαμβανομαι οτι δεν ειναι ολοι ετσι, αλλα μια σημαντική μεριδα ειναι

*