Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 10 Νοεμβρίου το event της Apple για τα πρώτα Mac με αρχιτεκτονική ARM

*
Η ώρα της αποκάλυψης των πρώτων Mac με αρχιτεκτονική ARM πλησιάζει, καθώς η Apple ανακοίνωσε ένα σχετικό event την άλλη βδομάδα, χρησιμοποιώντας και τη θρυλική φράση “One More Thing”. Η φράση χρησιμοποιείται προφανώς για να δείξει πως πρόκειται για μια ακόμη εκδήλωση για φέτος που μάλιστα θα κρύβει και μια από τις σημαντικές εξελίξεις για την ίδια την Apple. To event θα μεταδοθεί live από το Apple Park στο Κουπερτίνο και δεν θα φιλοξενεί για άλλη μια φορά δημοσιογράφους, λόγω της πανδημίας. Οι πληροφορίες που υπάρχουν μιλούν για την πρώτη κυκλοφορία τέτοιου καταστήματος μέσα στο 2020, ενώ θα μάθουμε και τα πλάνα της Apple για τα μοντέλα που θα ακολουθήσουν. Κάποιοι σημειώνουν ότι μπορεί να δούμε και τα AirPods Studio και AirTags, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια επίσημη επιβεβαίωση. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί την Τρίτη 10 Νοεμβρίου στις 20.00 ώρα Ελλάδας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*