Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 19 Σεπτεμβρίου η ανακοίνωση και παρουσίαση των Huawei Mate 30 και Huawei Mate 30 Pro

*
Στις 19 Σεπτεμβρίου θα παρουσιάσει τελικά η Huawei τα νέα της μοντέλα Huawei Mate 30 και Huawei Mate 30 Pro. Την πληροφορία επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του Huawei Consumer Business Software, Dr. Wang Chenglu, στο πλαίσιο συνέντευξης για το πρόσφατο συνέδριο προγραμματιστών της. Όπως φαίνεται, το Huawei Mate 30 Pro θα έχει οθόνη AMOLED με διαγώνιο 6,7 ιντσών και ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz, με την BOE να είναι υπεύθυνη για την παραγωγή της. Στο επάνω μέρος θα υπάρχει ένα μεγάλο notch με όλους τους σχετικούς αισθητήρες, ενώ οι φήμες αναφέρουν ακόμη πως θα συναντήσουμε στα νέα μοντέλα μηχανισμό υπερ-ταχείας φόρτισης στα 55W και 2 μεγάλους αισθητήρες των 40MP και έναν τρίτο στα 8MP, σε ότι αφορά τα της φωτογραφίας.

Σε ότι αφορά, τέλος, το εσωτερικό της συσκευής, εκεί θα βρίσκεται το Kirin 99 Chipset που θα παρουσιαστεί λίγες μέρες πριν, στο πλαίσιο της IFA.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*