Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 2 Αυγούστου η αποκάλυψη του Samsung Galaxy Note 7

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Samsung, η εταιρεία σκοπεύει να πραγματοποιήσει μια εκδήλωση στις 2 Αυγούστου στη Νέα Υόρκη όπου και αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα το Galaxy Note 7 smartphone. Το Note 7, λέγεται ότι θα έχει dual curved display, όπως ακριβώς συμβαίνει με το Galaxy S7 Edge που ήδη κυκλοφορεί. Για όσους αναρρωτιούνται, το Note 6 δεν υπήρξε και δεν θα υπάρξει ποτέ, απλά η Samsung αποφάσισε να κάνει το άλμα από το 5 στο 7, από τη μια προκειμένου να διατηρήσει την ίδια ονοματολογία με τη σειρά S7, από την άλλη για να συμβαδίζει με το iPhone 7, η κυκλοφορία του οποίου θα πραγματοποιηθεί εντός του προσεχούς φθινοπώρου.




Τέλος, για λόγους ασφάλειας, η νέα συσκευή θα διαθέτει δυνατότητα σκαναρίσματος της ίριδας του ματιού, ενώ για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να κάνετε υπομονή για περίπου 20 ημέρες ακόμα.

 


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*