Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής: Η Olympus πουλάει το τμήμα των φωτογραφικών της

*
Παρά το γεγονός ότι πρόσφατα διέψευσε τις φήμες ότι βγαίνει από την αγορά των φωτογραφικών, η Olympus ανακοίνωσε επίσημα πως πουλάει το εν λόγω τμήμα της. Αγοραστής θα είναι η Japan Industrial Partners (JIP), η οποία εξαγόρασε και το τμήμα VAIO PC από τη Sony. Η Olympus προχώρησε σε αυτήν την κίνηση για να εστιάσει περισσότερο στο κομμάτι των βιομηχανικών κατασκευών και του ιατρικού εξοπλισμού που έχει να κάνει με οπτικά. Έτσι λοιπόν, ένα από τα πιο ιστορικά ονόματα στο χώρο της φωτογραφίας βγαίνει εκτός αγοράς, μετά από 84 χρόνια πορείας. Η πρώτη κάμερα της Olympus εμφανίστηκε το 1936 και κύριος λόγος που την αφήνει εκτός αγοράς είναι η μεγάλη εξάπλωση των smartphones, αλλά και το γεγονός ότι ποτέ δεν εστίασε περισσότερο στο κομμάτι του video, την ώρα που ο ανταγωνισμός ήταν ιδιαίτερα δυνατός σε αυτό το σημείο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*