Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τελευταία έκδοση των Windows τα Windows 10

Όπως επιβεβαίωσε κατά τη διάρκεια του Ignite conference ο developer της Microsoft Jerry Nixon, τα Windows 10 θα είναι η τελευταία έκδοση του δημοφιλούς λειτουργικού. Ο Nixon τόνισε πως η αμερικανική εταιρεία σχεδιάζει να μετατρέψει τα Windows σε υπηρεσία, όπου θα βελτιώνεται συνεχώς μέσω των σχετικών δωρεάν updates σε μηνιαία βάση. Το επόμενο «μεγάλο» update για τα Windows 10 θα διατεθεί το 2016, με την κωδική ονομασία Windows Redstone.



Τέλος, μετά τα σχόλια του Nixon για το μέλλον των Windows, εκπρόσωπος της Microsoft σημείωσε -μεταξύ άλλων- σε συνέντευξή του στο Verge ότι δεν υπάρχει η ανάγκη για Windows 11 ή Windows 12 από τη στιγμή που θα υπάρχουν updates ανά τακτά χρονικά διαστήματα. "Αυτή είναι πραγματικά η ιδέα των Windows ως υπηρεσία", τόνισε το στέλεχος της αμερικανικής εταιρείας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • rigaspapas
    • Πολύ σωστή κίνηση. Η φιλοσοφία αυτή είναι υπέρ του καταναλωτή φυσικά, που δε χρειάζεται κάθε 3-4 χρόνια να δίνει λεφτά για καινούριο λειτουργικό. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσο καιρό θα χρειαστούν μέχρι να κάνουν σημαντικές αλλαγές στον πυρήνα του συστήματος.

    • yaponvezos
    • Δηλαδή OS X style. Πιο πιθανή η συνδρομή εδώ ή κάποιο μικρό κόστος έστω γιατί δεν εισπράττουν και τόσα από δικό τους hardware.

      Στο τέλος απλά πρέπει να βάλουν μια συνδρομή για Windows, Xbox Live, OneDrive, Office 365 και γεια σας. Να ησυχάσουμε.

*