Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υψηλοί στόχοι από την TP-Link

Η TP-Link δεν είναι καινούρια εταιρεία στην αγορά των smart οικιακών συσκευών, ενώ όσοι ασχολούνται με τα της δικτύωσης έχουν σίγουρα δοκιμάσει κάποιο προϊόν της. Η εταιρεία αποκάλυψε στο πλαίσιο ενημέρωσης των δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ τεχνολογίας πως έχει υψηλούς στόχους για τη φετινή χρονιά και μάλιστα ούτε λίγο ούτε πολύ, να διπλασιάσει τα έσοδά της. Ο στόχος αυτός αναμένεται να επιτευχθεί τόσο με τα νέα «έξυπνα» προϊόντα, όσο και με τα smartphones, στα οποία εισέρχεται δυναμικά. Όπως ανέφεραν τα στελέχη της, η TP-Link είναι η πρώτη εταιρεία στην ελληνική αγορά στα προϊόντα δικτύωσης (με μερίδιο που φτάνει το 55%).



Ιδιαίτερη μνεία έγινε στα smartphones, αφού η εταιρεία προσφέρει στην ελληνική αγορά τη σειρά neffos σε τρία διαφορετικά μοντέλα, τα neffos C5L (στα €99), neffos C5 (στα €129) και neffos C5 Max (στα €169), τα οποία και έρχονται με λειτουργικό Android. Στόχος της TP-Link είναι να φτάσει ένα μερίδιο της τάξης του 2% στην ελληνική αγορά, μέσα στον πρώτο χρόνο διάθεσης των συσκευών. Μπορείτε να βρείτε τα νέα της TP-Link Hellas, στην επίσημη σελίδα της στο facebook.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*