Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες για Sony Xperia Z6 Lite με Snapdragon 652 SoC

Οι πρώτες διαρροές σχετικά με τις επόμενες προσθήκες στη σειρά smartphones Xperia Z της Sony έκαναν λόγο για συνολικά πέντε μοντέλα και συγκεκριμένα για Xperia Z6 Compact με οθόνη 4 ιντσών, ένα μοντέλο στις 4.6 ίντσες, το Xperia Z6 Plus με οθόνη 5.8 ιντσών και το 6.4 ιντσών Xperia Z6 Ultra. Ωστόσο, εμφανίστηκε νέα διαρροή για ακόμη ένα μοντέλο, το Xperia Z6 Lite. Σύμφωνα με το Mobile-dad (μέσω του Phone Arena), η συσκευή θα έχει οθόνη 5 ιντσών, κάτι που την τοποθετεί ανάμεσα στο Z6 Compact και στο βασικό μοντέλο Z6.

Sony Xperia Z5


Το δημοσίευμα υποστηρίζει επίσης ότι το εν λόγω smartphone θα τροφοδοτείται από ένα Qualcomm Snapdragon 650 SoC (μέχρι πρότινος γνωστό ως Snapdragon 618) και πως αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Μάιο με τιμή στα $385. Φυσικά, όλα τα παραπάνω αποτελούν φήμες και τίποτα παραπάνω. Όπως και να έχει, μέσα στους επόμενους μήνες θα γίνουμε σοφότεροι.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*