Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

14 εκ. χρήστες ήδη απολαμβάνουν τα Windows 10

Τα Windows 10 κυκλοφορούν επίσημα εδώ και μερικές μέρες και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Microsoft, μόνο στο πρώτο 24ωρο διάθεσης του νέου λειτουργικού, αναβάθμισαν περισσότεροι από 14 εκατομμύρια χρήστες. «Βλέπουμε μια άνευ προηγουμένου ζήτηση για τα Windows 10 και σχόλια των πελατών μας είναι εξαιρετικά θετικά. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προσφέρουμε τα Windows 10 το συντομότερο δυνατόν σε όλο τον κόσμο», ανέφερε με ανακοίνωση της η εταιρεία του Redmond.



Η διαδικασία αναβάθμισης δεν είναι και τόσο ομαλή για ορισμένους χρήστες, με τη Microsoft να ανανεώνει συνεχώς τη σελίδα υποστήριξης για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα. Υπενθυμίζεται επίσης ότι ήδη έχει διατεθεί το πρώτο patch για το νέο λειτουργικό, το οποίο έρχεται για να εξαλειφθούν ορισμένα bugs.  Τέλος, όσοι δεν έχετε αναβαθμίσει ακόμα μπορείτε να επισπεύσετε τη διαδικασία μέσω του “media creation tool” της Micorosft και το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • alex4444
    • Ιστορικη ευκαιρία για την Microsoft να επανιδρυσει τη σχεση εμπιστοσύνης με τους καταναλωτες, Για την ωρα όλα δειχνουν πως εχει πετυχει διανα με τα windows 10. Με τοση δουλεια και τετοιο οραμα νομιζω το αξιζουν.

    • V.for.Veteran
    • @gamer Από το επίσημο blog το οποίο αναφέρει ΕΠΙΣΗΜΑ στοιχεία για τις πρώτες 24 ώρες διάθεσης του νέου λειτουργικού

      As we’ve shared, our top priority has been ensuring that everyone has a great upgrade experience, so, we are carefully rolling out Windows 10 in phases, delivering Windows 10 first to our Windows Insiders. While we now have more than 14 million devices running Windows 10, we still have many more upgrades to go before we catch up to each of you that reserved your upgrade.

      Υπάρχει το σχετικό λινκ και στο νέο :)

*