Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

1TB κάρτα SD από την Western Digital

Εάν είστε από αυτούς που αρέσκονται στην δημιουργία video ανάλυσης 4Κ, θα γνωρίζετε ήδη ότι οι διαθέσιμες κάρτες SD δεν ικανοποιούν πλήρως τις ανάγκες σας. Μπορεί μέχρι στιγμής η Western Digital με την 512GB SD card που διαθέτει εδώ και δύο χρόνια στην αγορά, με την επωνυμία της SanDisk, να καλύπτει μερικώς τους, ας μας επιτραπεί η λέξη, “βιντεογράφους”, όμως η εταιρεία δεν σταματάει εκεί. Έτσι λοιπόν αποκάλυψε την πρώτη κάρτα SD παγκοσμίως που θα έχει χωρητικότητα 1TB. Μπορεί μέχρι στιγμής να έχει δημιουργηθεί μόνο το πρωτότυπο της κάρτας, όμως η εταιρεία είναι βέβαιη πως θα μπορέσει να καλύψει και τους πλέον απαιτητικούς χρήστες των 4K, 8K, VR και γυροσκοπικών video, όταν κυκλοφορήσει επίσημα. Η τιμής της θα είναι κάτι περισσότερο από 300 δολάρια, όμως η εταιρεία πιστεύει ότι δεν είναι ακριβή γι’ αυτά που προσφέρει, καθώς σας γλιτώνει από τον κόπο της συνεχούς αλλαγής καρτών αποθήκευσης.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*