Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

200 εκατομμύρια οι εγκαταστάσεις των Windows 10

Με το 2015 να φτάνει στο τέλος του, η Microsoft ανακοίνωσε ότι τα Windows 10 έχουν εγκατασταθεί πλέον σε 200 εκατομμύρια συστήματα. Ο αριθμός από μόνος του είναι αρκετά σημαντικός, καθώς επιτεύχθηκε σε περίπου 5 μήνες κυκλοφορίας, γεγονός που δεν αποκλείει τον τελικό στόχο της Microsoft, ο οποίος είναι ένα δις συστήματα σε τρία χρόνια. Από την άλλη, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το ότι η Microsoft «πίεσε» αρκετά την μετάβαση σε Windows 10, παρέχοντας τα δωρεάν σε όλους τους χρήστες Windows 7 και Windows 8.1.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Pirederas
    • Είναι πολύ καλά τα Windows 10, αλλά επειδή προέρχομαι από τα 7 (τα 8 δεν τα έβαλα ποτέ, δεν μου άρεσαν απ' όσα είδα σε φίλους) δεν τρελαίνομαι. Ελπίζω να γίνουν πιο σταθερά τα updates, γιατί συχνά μου κάνει κολλήματα ενώ κατεβάζει ενημερώσεις.

*